top of page
first-wed-kit-12.jpg

Personligt 2-timmarsmöte

Under två timmar har du din bröllopskoordinators fulla uppmärksamhet och en härlig fika på bordet. Tillsammans gör vi en grundplanering där vi diskuterar alla de olika delarna av bröllopet. Vi bollar olika upplägg, idéer, ger tips och svarar på alla era frågor. Har ni något speciellt ni vill fokusera på? Låt oss veta så bakar vi in det i mötesagendan! 

Mötet blir en riktig kickstart för er bröllopsplanering så att ni kan lämna vårt kontor riktigt taggade på att sätta igång på allvar! Det blir en grund att stå på samt att vi får vi lära känna er bättre så att vi kan anpassa resten av kittet helt och hållet efter just er och ert bröllop. 

first-wed-kit-7.jpg

Personlig tidslinje

En tidslinje kanske inte låter så rolig men det är ett av de absolut viktigaste dokumenten under er bröllopsplanering. I er tidslinje kommer vi skriva exakt vad ni behöver göra varje månad fram till bröllopet och sedan är det bara för er att följa den. Ni behöver inte oroa er för att något ska falla mellan stolarna och ni behöver inte heller stressa upp er över uppgifter i onödan om de kanske inte ens behöver tas tag i än. Följ bara tidslinjen steg för steg så kan ni känna er lugna och on track under hela bröllopsplaneringen. 

first-wed-kit-9(1).jpg

Personlig budgetskiss

När man planerar ett bröllop för första gången är det inte lätt att veta vad saker och ting kostar, eller hur stor del av er budget som är rimlig att lägga på de olika posterna. Vi ger er en hållbar budgetskiss som är baserad på er målbudget, vad just ni prioriterar mest, och vad som kanske inte är så viktigt. Sedan är det bara att följa budgeten för att slippa hamna i onödiga, dyra fällor med leverantörer eller oroa sig för att ni ska spräcka er bröllopsbudget. 

first-wed-kit-8.jpg

40 sidor med planeringshjälp

Utöver er personliga tidslinje och budgetskiss får ni ytterligare 40 sidor med planeringstips som ni kommer ha hjälp av under hela planeringsprocessen. Bland dessa sidor hittar ni bland annat: 

  • Kostnader man lätt missar samt våra bästa budgettips som ni enkelt kan använda till ert bröllop

  • Viktiga frågor att ställa till varje leverantör innan ni bokar. Vad ska man tex fråga fotografen, cateringfirman eller DJn innan man skriver på det där kontraktet? Vi har listat alla frågor som man annars lätt glömmer bort. 

  • Formuleringshjälp till bröllopsinbjudan och hur man skriver adresser

  • All information ni behöver till era toastmasters

  • Ett exempel på körschema från ett riktigt bröllop

  • Tio punkter man lätt missar när man planerar sitt bröllop

  • + mycket, mycket mer. 

first-wed-kit-11(1).jpg

Investera i din bröllopsplanering idag!

FIRST WED KIT

7495:-

First Wed Kit är den kompletta verktygslådan för bröllopsplanering som dessutom är anpassad helt efter er och ert bröllop. Med hjälp av ert kit kan ni i lugn och ro planera ert bröllop genom att följa stegen, tipsen och mallarna. Inverstera i en harmonisk, rolig och kvalitétssäkrad bröllopsplanering idag!

bottom of page